نامه وارده به یزدفردا :

پنج سئوال  از مسئولین  مدیریت و برنامه ریزی استان یزد                

دهقان


آنچه هدف اينجانب از طرح اين سوالات است آن است كه روند برنامه ریزی و تحقیقاتی را با هم مرور و تجربه مدیران اجرائی را بر رسی نمایم . اميدوارممسئولان فعلی و قبلی سازمان مدیریت استان نيز با سعه صدري كه انشاء الله خواهند داشت به سوالات زير پاسخ دهند البته اگر لازم باشد مستندات موارد مطرح شده نيز ارائه خواهد شد.
سوال اول
پژوهش و تحقيق در صورتي ميتواند مشكلات مختلف جامعه در عرصه هاي مختلف اقتصادي، مديريت ، فرهنگي و اجتماعي حل نمايد كه داراي خصوصيات و ويژگي هاي لازم باشد.از آن جمله آن كه مجريان آن داراي توانمندي علمي و پژوهشي براي انجام يك تحقيق و پژوهش باشند.

يكي از پروژه هايي كه طی سالهای گذشته در سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تائيد گرديد پروژه ((بهبود فرآيند مديريت)) بود واسطه انعقاد اين پروژه آقاي مهندس ((ك)) يكي از استانداران دولت آقاي خاتمي كه خود از سهام داران شركت تحقيقاتي در تهران است بوده است و در جلسه دفاعيه آن نيز حضور داشته است ايشان در ارتباط با كارايي و اثر بخشي اين پروژه اظهار نموده بود حتي اگر اين پروژه بتواند دو نفر از پرسنل سازماني را كه با يكديگر قهر ميباشند آشتي دهد اررزش دارد.


نتايج اين پروژه هم اكنون چاپ شده است. سوال اين است كه آيا اين پروژه در مقابل هزينه اي كه پرداخت شده است توانسته است بهبودي در فرآيند مديرت استان ايجاد كند؟ البته مردم خود ميتوانند قضاوت كنند.


سوال دوم
پروژه ديگري كه مجري آن آقاي دكتر((م)) بوده و هدف آن اين بود كه ميخواست افرادي مثل مرحوم برخوردار در يزد تربيت شوند به كجا ختم شد و نتيجه اش چه شد؟


سوال سوم


چند پروژه با شركت((س.آ.ت)) منعقد گرديده است؟
آيا سهام دار اصلي آن يعني آقاي دكتر ((اُ))با مدیران طرف قرار داد  نسبتي دارد؟

چند پروژه با شركت((س.آ.ت)) منعقد گرديده است؟ آيا سهام دار اصلي آن يعني آقاي دكتر ((اُ))با مدیران طرف قرار داد  نسبتي دارد؟


سوال چهارم


آيا رانت خواري در عرصه پژوهش و تحقيق را قبول داريد؟


سوال پنجم


آيا موارد سه گانه فوق از مصاديق رانت خواري در عرصه پژوهش و تحقيق نيست؟

آيا موارد سه گانه فوق از مصاديق رانت خواري در عرصه پژوهش و تحقيق نيست؟


سالهاي سال است ما اساتيد دانشگاه از رانت خواري در عرصه تحقيق و پژوهش رنج ميبريم و آرزوي ما تحقق معناي بلند عدالت در اين عرصه است. عدالت در عرصه تحقيق و پژوهش يعني تحقق و ايجاد فرصت برابر براي همه محققان و پژوهشگران خصوصا در ارتباط با بودجه هاي تحقيقاتي دولتي.


سوال آخر


آقاي مهندس((ب)) ومهندس ((ك)) و همچنين دكتر((ع)) داشتن نگرش كارشناسانه براي شناخت نيازهاي يزد و كشور را از امور ضروری استان می دانند

 سوال اينجاست آيا اينگونه عملكرد حاصل نگرش كارشناسانه است؟


و آيا نتيجه اينگونه عملكردها كاستن از مشكلات است يا افزودن آنها؟

امیدواریم دلائل منطقی و جواب های منطقی خود را برای افکار عمومی بیان نمائید .

و در پایان مستندات سئوالات فوق  در صورت ضرورت موجود است که دوستان چنانچه نیازی به مستندات دارند می توانم در اختیار شان قرار دهم

 اللهم اجعل عواقب امورنا خيراً


چند پروژه با شركت((س.آ.ت)) منعقد گرديده است؟ آيا سهام دار اصلي آن يعني آقاي دكتر ((اُ))با مدیران طرف قرار داد  نسبتي دارد؟ آيا موارد سه گانه فوق از مصاديق رانت خواري در عرصه پژوهش و تحقيق نيست؟
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا